Fysiske rammer

Syrenvej består af 5 midlertidige rehabiliteringspladser, der hver har egen lejlighed med opholdsrum, soverum, tekøkken, bad samt vaskemaskine. Lejlighederne er fleksibelt indrettet og kan tilpasses den enkelte borger. I tæt tilknytning til lejlighederne er et fælles opholdsrum og køkken. 
 
Afdelingen har en stor træningsafdeling med stor og velindrettet træningssal, træningskøkken samt lukkede behandling- eller træningsrum. Centret ligger i dejlige naturomgivelser og lige op ad Himmerlandsstien. 

Formål med opholdet

Rehabiliteringen tilrettelægges ud fra individuelt opstillede mål, som tager udgangspunkt i borgerens ressourcer, ønsker og behov. Træning, aktivitet og den løbende rehabilitering tilrettelægges så virkelighedsnært som muligt, så der er størst mulig overførselsværdi til det liv borgeren flytter ud til. 

Pårørendesamarbejdet

Pårørendesamarbejdet prioriteres meget højt, og de pårørende har en vigtig rolle i rehabiliteringen. Pårørende er altid velkomne og må meget gerne deltage i specifikke træningssituationer efter den hjerneskaderamtes ønske. 
 

Praktiske oplysninger

Midlertidige pladser - Syrenvej